Пятница, 05 января 2024 21:17

Легіон "Свобода Росії" поповнився новими бійцями

Читать на русском

Легіон

Легіон "Свобода Росії" поповнився новими бійцями

Російські добровольці розповіли, що новобранці проходять навчання протягом 2-3 місяців. Там їх навчають витривалості, вогневої підготовки, інженерної справи та військової медицини.

У підрозділі російських добровольців Легіон "Свобода Росії" проходить навчання нова група бійців. Зазначається, що вони є мешканцями Сибіру. Відповідне повідомлення з’явилося в офіційному Telegram підрозділу.

"Вчимося, вдосконалюємося, ростемо", — ідеться в повідомленні.

У підрозділі наголосили, що у Росії живої сили поки що більше, відтак кожен із їхніх військових повинен працювати за чотирьох.

Один із бійців із позивним "Лютик", який вже закінчив навчання, розповів, як проходить типовий день новобранця. За його словами, аби потрапити у формування добровольців потрібно спершу пройти "курс молодого бійця", який триває близько 2-3 місяців.

Легион  qrxiquiuqiezant

Фото: Легіон "Свобода Росії"

За цей час бійців навчають витривалості, вогневої підготовки, інженерної справи, військової медицини тощо.

День у добровольця розпочинається о 06:40 ранку, після чого вони заправляють ліжка та розминаються. Уже о 8 годині бійцям видають зброю.

Як розповів військовий, спочатку новобранцям видають старенькі автомати Калашникова. Однак вже через декілька тижнів вони можуть навчатися з американськими гвинтівками М-16, які носять із собою цілими днями.

Далі із незарядженими гвинтівками вони проводять заняття на вулиці, де відпрацьовують стійки для ведення вогню, навчають, як правильно перезаряджати зброю, та різні способи тактичного переміщення у групі.

Легион

Фото: Легіон "Свобода Росії"

Декілька разів на тиждень бійці підрозділу замість сніданку та занять на вулиці одягають повне екіпірування та у вантажівках їдуть на стрільбище.

Як розповідає доброволець, під час навчання інструктори не економлять патрони, адже бійці повинні відмінно володіти зброєю.

Після обіду добровольці проходять лекції чи дивляться навчальний фільм. Також вони можуть виконати творче завдання, до прикладу, написати есе у якому пояснити, що для нього свобода.

Ближче до 16 годині новобранці Легіону риють окопи, продовжують практичні заняття тощо. На базу вони повертаються вже ввечері о 19 годині, де переодягаються та виходять на фізичну підготовку. Після цього бійці вечеряють, здають зброю, миють підлогу, шикуються та лягають спати.

Легион

Легион

Додамо, Легіон "Свобода Росії" є підрозділом у складі Інтернаціонального легіону, який сформований із російських військовополонених та російських добровольців. Формувати підрозділ почали у березні 2022 року. Зазначалося, що легіон складається із двох батальйонів.

Добровольці воюють на стороні України та борються проти режиму Володимира Путіна та несе цінності вільної людини Нової Росії, а саме: свободу слова, свободу волевиявлення, свободу обирати своє майбутнє. Також вони заявляли, що основною їхньою метою є збереження Росії у кордонах 1991 року.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.