Вторник, 05 марта 2024 17:05

Захарова вигадала "націоналістичну ідеологію" проти Росії в МОК

Читать на русском

Захарова вигадала

Захарова вигадала " націоналістичну ідеологію" проти Росії в МОК

Офіційна представниця Мністерства закордонних справ Росії Марія Захарова лицемірно звинуватила Міжнародний олімпійський комітет (МОК) у прояві дискримінації до представників РФ за національною ознакою. Поплічниця режиму Володимира Путіна, який хоче знищити Україну та заперечує її існування, назвала несправедливим відсторонення атлетів країни-агресорки від світових змагань.

Про це Захарова заявила в інтерв’ю пропагандистському інформаційному агентству. Співучасниця військової агресії Росії проти України назвала своїх співвітчизників постраждалими від політики МОК, а також звинуватила комітет у розвалі організації та світового спорту.

 qkxiqdxiqdeihrant

"Ми зараз стикаємося з парадоксальною ситуацією, коли ті, хто відповідальний за світовий олімпійський рух і повинен його зберігати, оберігати, я вже не говорю про те, щоб розвивати та нарощувати, його самі ж і знищують. Вони власноруч впроваджують націоналістичну ідеологію лише проти нас, проти Союзної держави Росії та Білорусі, вбиваючи свою власну організацію", – сказала Захарова.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.