Воскресенье, 17 декабря 2023 06:13

ЗСУ під Роботиним взяли у полон окупанта зі 108-го полку армії РФ

Читать на русском

ЗСУ під Роботиним взяли у полон окупанта зі 108-го полку армії РФ

ЗСУ під Роботиним взяли у полон окупанта зі 108-го полку армії РФ

Черговий російський окупант, змушений здатися в полон Силам оборони, Костянтин Попандопало розповів передісторію своєї участі у війні проти України. Він встиг закінчити лише школу, іншої освіти не має, працював на будівництві, а потім потрапив у в’язницю на вісім років.

У записі свідчень, які опинилися у розпорядженні редакції OBOZ.UA, військовополонений згадує, що контракт підписав прямо у виправній колонії. Там йому пообіцяли, що він копатиме окопи, возитиме воду, а воювати зі зброєю в руках йому не доведеться – як не важко здогадатися, Попандопало обдурили.

"Посада у мене рядовий стрілець у 108 полку. А в полон потрапив, коли повертався на позиції. Чую, хтось говорить російською. Я підійшов попросити води, вони мені дали, дали закурити і потім затримали. Я вже відпиратися не став", – розповів загарбник.

За словами російського військового, він не проходив жодної бойової підготовки. Його одразу привезли на фронт, основні навички користування зброєю йому вже виклали "нашвидкуруч" однополчани.

"Взагалі втрати у нас великі, мало нас стало, це помітно. Тому настрій у полку не особливо гарний. Там же не всі погоджуються воювати, багато хто відмовляється, ми ж розуміємо, що на нас чекає", – зізнається полонений.

На війну потрапив з в’язниці: ЗСУ під Роботиним взяли у полон окупанта зі 108-го полку армії РФ. Відео xdideeieuiqhhant

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.