Среда, 24 января 2024 12:37

В Одесі покарали солдата ЗСУ, який зґвалтував консьєржку готеля

Читать на русском

В Одесі покарали солдата ЗСУ, який зґвалтував консьєржку готеля

В Одесі покарали солдата ЗСУ, який зґвалтував консьєржку готеля

В Одесі військового з Кропивницького засудили за зґвалтування консьєржки готелю «Пальміра».

Про це редакція 368.media дізналася із вироку Приморського райсуду за ч. 1 ст. 152 КК.

За версією обвинувачення 17 липня минулого року чоловік відпочивав на 14-му поверсі готелю. Він постукав їй у віконце, та попросив вийти. Після чого, погрожуючи кухонним ножем, наказав їй йти за ним до його номеру.

Піднявшись на ліфті вони зайшли до приміщення. Знаходячись у ванній кімнаті, погрожуючи ножем, солдат наказав постраждалій роздягатись проти її волі, здійснюючи психологічний тиск та погрожуючи застосуванням ножа. Побоюючись за життя, жінка змушена була погодитися на умови, які були висунуті, а саме не чинити опір, та виконувати його вимоги.

Далі солдат зняв з себе шорти, та почав орально-генітальний контакт із потерпілою, супроводжуючи це погрозами застосування ножа, який тримав в правій руці. Після цього чоловік наказав жертві лягати на ліжко, що потерпіла виконала. Погрожуючи ножем, який знаходився в його правій руці, декілька разів вчинив анально-генітальний та вагінально-генітальний контакт.

Задовольнивши свою статеву пристрасть, чоловік вдягнувся, та почав вмовляти указану потерпілу не звертатись до правоохоронних органів з пропозиціями грошової винагороди. Але остання не погодилася.

Потерпіла показала у суді, що приблизно о третій годині ночі обвинувачений ОСОБА_3 постукав у вікно до її робочого приміщення на 1 поверсі, та сказав, що: «На 14 поверсі відкриті двері, та необхідно викликати поліцію!»

Після чого вона, відчинивши двері, побачила обвинуваченого, який, погрожуючи їй кухонним ножем змусив її піднятись із ним на ліфті, на 14 поверх. Потерпіла пояснила, що їй невідомо чи перебував обвинувачений у стані сп’яніння, але алкоголем від нього несло добре, та в той момент вона була дуже перелякана, та боялась. У номері він приставив ніж до її горла, погрожуючи, що вб’є її, примусив зайнятись із ним сексом. Він весь час погрожував їй ножем, який був при ньому, та використовував презервативи, які потім викинув у смітник. Оральний, вагінальний, та анальний статеві акти відбувались у ліжку, та у ванній кімнаті, що знаходилася у номері. Після чого обвинувачений сказав жінці: «Ви стара, шукайте мені молоду!!!», спустив її вниз на робоче місце та почав одразу просити у неї вибачення.

Обвинувачений відшкодував їй завдану шкоду у розмірі 4000 доларів, про що вона написала розписку, та про застосування до цього обвинуваченого ст. 75 КК. Після цього зґвалтування вона проходила медичне обстеження, хвороб у неї виявлено не було, та вона проходила 3 місячний курс реабілітації у психолога.

Суд вирішив визнати обвинуваченого винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 152 КК та призначити йому покарання за указаною частиною указаної статті у вигляді позбавлення волі строком на три роки.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.