Среда, 13 марта 2024 18:46

Росія виставила себе на посміховисько: нова форма для футбольної збірної РФ пошита в Азії

Читать на русском

Росія виставила себе на посміховисько: нова форма для футбольної збірної РФ пошита в Азії

Росія виставила себе на посміховисько: нова форма для футбольної збірної РФ пошита в Азії

У Російському футбольному союзі (РФС) заявили, що нова форма для збірної РФ з футболу була пошита в Азії. Керівник служби маркетингу та комерції РФС Ілля Фімушкін зізнався, що в країні неможливості організувати всі етапи виробництва екіпірування.

"Певний план щодо локалізації виробництва є. Але в поточних реаліях пошити колекцію повністю і доставити її вчасно і зробити це за собівартістю в Росії повністю не можна. Плани є. Якісь артикули вже відшиваються у Росії, але більшість – південно-східна Азія", – цитує Фімушкіна "Спорт-Експрес".

 queiqxeiudiexant

Любителі футболу з РФ висміяли такі слова співробітника РФС, назвавши ситуацію, що склалася, ганьбою.

"За 24 роки "проривів" навіть цвяхи не навчилися робити, що тут говорити про форму У Росії практично немає тканин, немає фурнітури… працюю в цій галузі", "Шо?! Ганчірки вже пошити не можемо? Найвеличніша тисячолітня Русь! Останні із цієї тисячі 24 роки унікальних проривів та відривів! Пошити форму збірної: Ми не можемо", "У такій великій країні для збірної не змогли пошити форму з російської тканини?", "Це не просто ганьба. Це дно", — глузують фанати.

Уболівальники висміюють Путіна і обурюються, до чого довели їхню країну олігархи.

"Дивно, а Верховний Генераліссимус нам постійно мовить про прорив ... Бояри знову погані попалися? І хто ж наплодив таку кількість ледарів, які тільки й займаються тим, що доїдають радянську спадщину?" — пишуть користувачі.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.