Воскресенье, 31 марта 2024 07:11

Заробив майже мільйон гривень, а його дружина - у вісім разів більше: Шмигаль оприлюднив декларацію за 2023 рік

Читать на русском Read in English

Заробив майже мільйон гривень, а його дружина — у вісім разів більше: Шмигаль оприлюднив декларацію за 2023 рік

Заробив майже мільйон гривень, а його дружина — у вісім разів більше: Шмигаль оприлюднив декларацію за 2023 рік

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль оприлюднив свою річну декларацію про майно, доходи, витрати та зобов’язання фінансового характеру за 2023 рік. За минулий рік він заробив 974 845 гривень.

Ця інформація міститься в декларації, яка була оприлюднена на сайті Національного агентства із запобігання корупції (НАЗК) 30 березня. Вказані кошти Шмигаль отримав зі своєї заробітної плати. Інших джерел доходу він не задекларував.

Його дружина Катерина заробила понад 7 мільйонів 800 тисяч гривень від підприємницької діяльності та отримала 32 600 гривень пенсійних виплат у зв’язку з інвалідністю.

На банківських рахунках прем’єр-міністра України 74 756 гривень, а також 140 тисяч доларів він тримає у готівковій формі.

Катерина Шмигаль розмістила понад 154 тисячі гривень на різних банківських рахунках і має ще 42 тисячі гривень та 212 тисяч доларів у готівковій формі.

Разом зі своєю дружиною Шмигаль має житловий будинок у Львові площею понад 215 квадратних метрів, а також земельну ділянку. Окрім того, вони мають кілька земельних ділянок, гараж і ще одне нежитлове приміщення.

У декларації також зазначено автомобіль Land Rover 2016 року випуску, власницею якого вказано дружину прем’єр-міністра.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.