Суббота, 20 апреля 2024 12:36

У Львові чоловік до смерті побив свою 83-річну матір

Читать на русском

У Львові чоловік до смерті побив свою 83-річну матір

У Львові чоловік до смерті побив свою 83-річну матір

У Львові поліцейські розшукали чоловіка, який завдав своїй матері смертельних травм. 50-річному львів’янину загрожує до десяти років в’язниці.

Про це у суботу, 20 квітня, повідомили у поліції Львівської області.

Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Городоцькій у Львові надійшло у поліцію 17 квітня. Правоохоронці встановили особу загиблої – нею виявилася 83-річна львів’янка. На її тілі виявили ознаки насильницької смерті, зокрема травми голови.

До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції, слідчі та співробітники інших служб. Правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження загиблій завдав її 50-річний син, з яким вони проживали разом. Син ударив матір по голові, спричинивши тяжкі травми, від яких вона померла.

Правоохоронці встановили місце перебування 50-річного чоловіка, слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Досудове розслідування триває.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.