Четверг, 08 февраля 2024 13:43

Експосадовець "Укртрансбезпеки" отримав 5,5 років в’язниці та конфіскацію майна за побори зі столичних перевізників

Читать на русском

Експосадовець

Експосадовець "Укртрансбезпеки" отримав 5,5 років в’язниці та конфіскацію майна за побори зі столичних перевізників

Вироком Голосіївського районного суду до 5 років 6 місяців позбавлення волі засуджено колишнього виконувача обов’язків начальника Північного міжрегіонального управління "Укртрансбезпеки". Його обвинувачували у поборах з перевізників.

Про це стало відомо з повідомлення Київської міської прокуратури.

Повідомляється, що посадовець обвинувачувався у щомісячному одержанні неправомірної вигоди з підприємця за безперешкодне здійснення пасажирських перевезень у столиці (ч. 3 ст. 368 КК України).

"Встановлено, що посадовець щомісячно одержував гроші за нескладання актів порушення законодавства про автомобільний транспорт та безперешкодне здійснення підприємцем пасажирських перевезень на території столиці", – йдеться у повідомленні.

Свій “дозвіл” чиновник оцінив у 50 дол. за кожен транспортний засіб. Під час одержання чергової щомісячної оплати у розмірі посадовця затримали на “гарячому”.

Посадовцю призначено покарання у вигляді 5 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих функцій, строком 3 роки та з конфіскацією всього належного йому на праві власності майна.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.