Среда, 27 марта 2024 04:41

Теракт у "Крокусі": двоє підозрюваних летіли одним рейсом зі Стамбула до Москви, — ЗМІ

Читать на русском

Теракт у

Теракт у "Крокусі": двоє підозрюваних летіли одним рейсом зі Стамбула до Москви, — ЗМІ

Фаридун Шамсіддін і Саїдакрамі Рачабалізод проживали в готелях у центральних районах Фатіх і Шишлі в Стамбулі, а до Москви прилетіли 2 березня.

Двоє звинувачених у теракті в "Крокус-Сіті" Фарідун Шамсіддін та Саїдакрамі Рачабалізода з січня по березень проживали в готелях у центральних районах Фатіх та Шишлі у Стамбулі. Коли Фарідуні схопили, він сказав на допиті, що поїхав до Туреччини, тому що "у нього закінчилася віза". Обидва підозрювані вилетіли до Москви одним рейсом 2 березня, повідомляє турецьке видання Yetkin report .

Фарідун Шамсіддін зізнався, що йому пропонували гроші за вбивство людей. Портал Yetkin report із посиланням на власні джерела в турецьких органах безпеки стверджує, що Шамсіддін прибув до Стамбула з Москви 20 лютого, наступного дня він заселився в готель у районі Фатіх. Підозрюваний залишив готель 27 лютого і лише 2 березня вилетів до Москви.

Саїдакрамі Рачабалізод прилетів до Стамбула 5 січня, і того ж дня заселився в готель у центральному районі Стамбула — Фатіх. Готель він залишив 21 лютого. Але 2 березня Рачабалізод вилетів до Москви з Шамсіддіном одним рейсом з Міжнародного аеропорту (IST).

різне qhtixhiqteidtdant

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.