Вторник, 21 марта 2023 21:57

Персональна виставка картин білоцерківського художника Леоніда Маадира відкрилася у посольстві України в Німеччині

Персональна виставка картин білоцерківського художника Леоніда Маадира відкрилася у посольстві України в Німеччині

У посольстві України в Німеччині запрацює персональна виставка картин відомого художника з Білої Церкви Леоніда Маадира

Об этом сообщает Компромат

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

За ініціативи радниці з питань культури Аліси Подоляк в приміщенні посольства буде розміщено 10 картин відомого білоцерківського художника Леоніда Маадира. За словами Аліси Подоляк, це сприятиме популяризації української культури та мистецтва серед німецької аудиторії, оскільки зараз посольство України дуже активно відвідують політики, державні діячі та підприємці з усіх куточків Німеччини. Також авторські книги у подарунок передала українська письменниця Тетяна Іванчук, а журналістка інформаційного агентства Моя Київщина Надія Савчук передала журнали та газети.

Леонід Маадир зазначив:

Сьогодні важливо популяризувати українську культуру в світі. Вона має регулярно з’являтися в закордонному інфополі, про неї мають читати в газетах, її мають обговорювати в соцмережах, вона має бути на телебаченні. Саме зараз, я вважаю, всім творчим людям треба активно працювати на перемогу, всіма можливими засобами пропагувати наше рідне українське мистецтво не лише на батьківщині, але й за її межами, бо то і є наша боротьба з ворогом.

Актуально: Леонід Маадир: Мрію відкрити мистецьку галерею в Білій Церкві.

В свою чергу Тетяна Іванчук відмітила:

Сьогодні українське слово звучить в усьому світі і наша задача популяризувати українську літературу, мистецтво та культуру усіма можливими способами. Творчі люди мають нагадувати українцям у світі про їхню ідентичність та показувати приклад небайдужості у ставленні до свого народу. Зараз у нас є можливість разом із цивілізованими націями будувати спільне майбутнє.

Актуально: Письменниця з Київщини Тетяна Іванчук: На рідній землі тримає віра і надія.

Нагадаємо, що днями митці з Київщини провели благодійну творчу зустріч у Берліні. Ще одна зустріч відбулася у місті Нойбранденбург.

Источник: Скандалы РУ

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.