Понедельник, 15 мая 2023 19:08

Нічні гості Порошенка – з блокноту охоронця Януковича

Журналіст Сергій Андрушко зробив чудовий репортаж для програми "Схеми" про нічних відвідувачів Адміністрації президента.

Президент Порошенко працює зазвичай до 1-2 ночі, тому все керівництво АП також на місцях, а тому темною вулицею вештаються цікаві особистості. На Банковій були помічені Геннадій Кернес, Сергій Тігіпко, посол Росії Зурабов тощо. Але одного з гостей мої колеги не упізнали. Розповідаю – це Борис Кауфман , одеський бізнесмен, якому Янукович віддав дерибанити аеропорти Бориспіль, Сімферополь та Одеса. Минулого року Кауфман купив у нинішнього глави Адміністрації президента Бориса Ложкіна журнал "Фокус". Також Кауфман без проведення конкурсу прибрав до своїх рук державну власність ДУСі – "Президент-готель".

У блокноті охоронця Януковича є згадка про те, що Кауфман звертався по зустріч до Януковича взимку 2014 року: "Кауфман просится на доклад и поздравить с Новым годом", – записав охоронець Януковича.

Але якщо подивитися сюжет ще уважніше, то видно, що вночі Кауфман прийшов на Банкову не сам, а з Григорієм Гуртовим, екс-керівником збанкрутілої авіакомпанії "Аеросвіт".

Цікаво, що такі люди робили вночі в адміністрації Порошенка? Напевно, заносили план реформування країни.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.