Понедельник, 11 марта 2024 18:35

Стали відомі подробиці конфлікту між депутатом Аліною Мустафаєвою та помічником нардепа Куницького Дмитром Ніконовим

Читать на русском

Стали відомі подробиці конфлікту між депутатом Аліною Мустафаєвою та помічником нардепа Куницького Дмитром Ніконовим

Стали відомі подробиці конфлікту між депутатом Аліною Мустафаєвою та помічником нардепа Куницького Дмитром Ніконовим

Як заявив сам Дмитро Ніконов, він приїхав на зустріч із Мустафаєвою, щоб побачитися з дитиною (Ніконів та Мустафаєва раніше були парою).

"Вона мене виманила, нібито побачити дитину, яку вона мені не дає бачити, і сказала, мовляв, приїдь додому, я сказав: "Ніхєра. Тільки десь у людному місці". При зустрічі я запитав: де дитина? Вона у відповідь почала bullshitt. Я їй у відповідь сказав: "Ось твій "ТікТок воїн", який тобі розповідав, що він — розвідник, ГУРівець, ось його біллінг телефону, ВСУшники роками сидять у цьому окопі, а це падло вибиває з них гроші, ось картки, ось підставні люди, а ось він каже, що це ти все придумала. Ось такого ти захисника собі знайшла". Ще й упаковки від презервативів у моєму ліжку залишила, ще й зізнатися в цьому не змогла, ще й обікрала мене. Тієї людини, яку я шалено полюбив, — її вже нема", — заявив Ніконов.

Після цього, як стверджує Ніконов, він сказав Мустафаєвої, що наступного разу без дитини він не бачитиметься з нею, бо вона йому «нецікава як людина».

"Ну й п*здец, вона дуже сильна баба, міцна реально, вона перестрибнула та зробила коліном ДТП із моїми "бубонцями". Я трохи офігел. Після цього вона зрозуміла, що зараз її зірковий час, і в тупу почала мене душити, а далі все на відео є. Заманила дитиною та намагалася мене гримнути. Я відчинив двері та намагався втекти, але все вже, «бубонці» притиснули», — розповідає він.

Ніконов заявив, що поліція зафіксувала факт нападу на нього, і тепер Мустафаєвої, за його словами, готують підозру.

"Я нічого навіть не подавав, поліція все зафіксувала, я дав лише пояснення. Я був увесь час з адвокатом, з поліцією, ми поїхали до лікарні перевірити "бубонці", дихання. Я все зафіксував, зробив усі тести на вміст алкоголю та наркотичних речовин. А зараз їй буде підозра за спробу вбивства, і все, поки вони дадуть підозру з легких тілесних ушкоджень, а далі розслідуватимуть, чи є там спроба вбивства, але загроза вбивством є точно, і вони теж її кваліфікуватимуть", — Сказав Ніконов.

Він додав, що телефон, який Мустафаєва вимагала у нього повернути, буде передано до НАБУ.

"Вона хотіла телефон, де всі її шахрайські дії. Я їй сказав: "Усе буде передано в НАБУ і до всіх органів, тому що тобі потрібно трохи здути своє божевілля, бо ти шалена", — сказав Ніконов.

Другие материалы в этой категории: Главные преимущества Xbox над PlayStation »

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.