Четверг, 14 марта 2024 12:20

У лавах ЗС РФ спостерігається менше представників національних меншин, - Калашніков

Читать на русском

У лавах ЗС РФ спостерігається менше представників національних меншин, — Калашніков

У лавах ЗС РФ спостерігається менше представників національних меншин, — Калашніков

У лавах окупаційної армії Росії на сьогодні спостерігається менше представників національних меншин. А все тому, що в регіонах країни-агресора, де вони проживають, фізично закінчується мобілізаційний ресурс.

Ймовірно, насамперед ідеться про суб’єкти РФ, які входять до Далекосхідного, Приволзького, Сибірського федеральних округів. На це вказав Олег Калашніков, офіцер пресслужби 26-ї артилерійської бригади ім. Романа Дашкевича.

"Представників національних меншин у лавах ЗС РФ стає менше. Не тому, що їх менше мобілізовують, а тому, що в них уже все менше є фізично кого мобілізувати", – пояснив він.

Пресофіцер зазначив, що Сили оборони слідкують за статистикою втрат армії РФ, не лише рахуючи кількість ліквідованих, поранених чи полонених окупантів, а й враховуючи їхню національну приналежність.

Нацменшини кидали в бій першими: у деяких регіонах РФ закінчився мобілізаційний ресурс, – Калашніков qkxiqdxiqdeihrant

За словами Калашнікова, саме представників нацменшин російське командування кидало у бої першими, тому на сьогодні вони банально "закінчилися".

"Деякі воєнкоми з регіонів, де мешкають буряти та якути, кажуть, що фізично у них закінчився мобілізаційний ресурс. Те, що їх "сточували" першими і не жаліли – це правда", – додав він.

Другие материалы в этой категории: Главные преимущества Xbox над PlayStation »

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.