Четверг, 02 мая 2024 04:51

Зеленський змінив керівників департаментів СБУ у шести областях

Читать на русском

Зеленський змінив керівників департаментів СБУ у шести областях

Зеленський змінив керівників департаментів СБУ у шести областях

Президент Володимир Зеленський провів кілька кадрових змін у Службі безпеки України. Зокрема він звільнив кількох очільників обласних управлінь СБУ та призначив їх на аналогічні посади в інших регіонах.

Кадрові перестановки відбулися у Миколаївській, Закарпатській, Волинській, Полтавській, Кіровоградській і Дніпропетровській областях. Відповідні укази у середу, 1 травня, оприлюднили на сайті Офісу президента.

Так, указом №258/2024 було звільнено Нєвєдрова Дмитра з посади начальника Управління Служби безпеки України в Миколаївській області. А вже указом №259/2024 Нєвєдрова призначено на аналогічну посаду у Дніпропетровській області.

Указом №260/2024 було звільнено Кононенка Сергія з посади начальника Управління Служби безпеки України в Кіровоградській області. А указом №261/2024 Кононенка призначено на аналогічну посаду в Закарпатській області.

Указом №262/2024 було звільнено Рудницького Івана з посади начальника Управління Служби безпеки України в Полтавській області. Наступним указом №263/2024 Рудницького призначено на аналогічну посаду у Волинській області.

Указом №264/2024 було звільнено Лисененка Миколу з посади начальника Управління Служби безпеки України у Волинській області. А вже указом №265/2024 його було призначено на аналогічну посаду в Миколаївській області.

Зеленський змінив керівників департаментів СБУ у шести областях: що відбувається queiueiquridrzant

Другие материалы в этой категории: Главные преимущества Xbox над PlayStation »

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.