Четверг, 02 мая 2024 08:38

У ЗСУ показали, як знищують техніку та живу силу ворога на Донеччині

Читать на русском Read in English

У ЗСУ показали, як знищують техніку та живу силу ворога на Донеччині

У ЗСУ показали, як знищують техніку та живу силу ворога на Донеччині

Українські військовослужбовці продовжують знищувати російську техніку разом із особовим складом на сході країни. Захисникам вдається уражати ворожі цілі з мінімальною витратою снарядів.

Черговою знищеною ціллю на фронті став бронетранспортер МТ-ЛБ, на якому окупанти їхали на штурм. Про це повідомляє 47-а окрема механізована бригада ЗСУ.

Разом із ворожою технікою українські артилеристи знищили російський десант. Путінські загарбники встигли спишитися і засісти в одному з приміщень, де на них чекала решта окупантів.

Однак у результаті спроби ворога штурмувати позиції українських військ провалилися. З мінімальною витратою снарядів артилеристи ліквідували росіян.

"Мінус ворожа МТ-ЛБ, а за нею – десант. Артилеристи 47 окремої механізованої бригади з мінімальною витратою снарядів відпрацювали одразу по жирній цілі, спаливши бронетехніку. Окупанти встигли спішитися та засісти в одному з приміщень, де їх вже очікувала решта московитів. Як результат – противник знищений. Штурм – провалений", – написали захисники.

Другие материалы в этой категории: Главные преимущества Xbox над PlayStation »

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.