Пятница, 19 января 2024 10:35

У Дніпрі побили актора Миколу Лемешка, та погрожували "прострелити коліно"

Читать на русском

У Дніпрі побили актора Миколу Лемешка, та погрожували

У Дніпрі побили актора Миколу Лемешка, та погрожували "прострелити коліно"

Актор Чернігівського театру імені Тараса Шевченка Микола Лемешко потрапив у неприємний інцидент у Дніпрі під час гастролей. За словами артиста, директор Дніпровського академічного театру опери та балету Констянтин Пінчук скоїв на нього замах, а коли справа дійшла до поліції, заявив, що подаватиме скаргу за наклеп до суду.

Про цю ситуацію розповіли у Facebook Чернігівського театру. Виявилося, що через неможливість проїхати службовим автобусом до внутрішнього двору Дніпровського театру Лемешку довелося розвантажувати сценічні костюми у проїзді, цим самим перекривши дорогу. Згодом до актора під’їхав легковий автомобіль, водій якого у грубій формі вимагав пересунути автобус, на що той отримав відмову. Це його сильно розізлило, і чоловік вирішив відплатитися.

"Просто якийсь чоловік під’їхав під час розвантаження. Спочатку попросив: "Ты можеш отъехать на два метра вперёд автобусом, чтобы я мог проехать?" Кажу: "Я тут ні до чого йдіть до водія". На що він наїхав на мене: "Найди мне его, быстро". На що я йому відповів: "Зараз, розбігся", – розповів Микола у коментарі "Суспільному".

У Дніпрі побили актора Миколу Лемешка, були погрози  qkxiqdxiqdeihrant

Виявилося, що водієм легкової автівки виявився директор Дніпровського театру Констянтин Пінчук. Він дуже агресивно спілкувався нецензурною лексикою, а згодом начебто вдарив актора у лице. Лемешко заявив, що нападник зі своїм поплічником могли б йому ще більше вчинити шкоди, якби не працівники театру, які сполохали кривдників.

Згодом Микола Лемешко викликав поліцію, аби встановити факт нападу. У той час до них під’їхала інша автівка, водій якої погрожував фізичною розправою. Поліція у той момент "на це ніяк не відреагувала".

"Написали заяви й вже під час завершення процедури під’їхав білий автомобіль, з якого почалися погрози: "Вы отсюда не уедете". І ще погрожували, що прострілять коліна другому свідку. Скоріше за все це хтось із прибічників, ми не з’ясували хто це", – прокоментував актор.

Стало відомо, що поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 125 КК України (Умисне легке тілесне ушкодження). Вона передбачає штраф до 50 неоподаткованих мінімумів (850 гривень) або громадські роботи терміном до 200 годин, або виправні роботи до одного року.

Утім, Пінчук Констянтин, заперечив усі звинувачення проти нього у коментарі "Українській правді".

"Буду телефонувати директору Чернігівського театру, розбиратися. Я думаю, що прийдеться мені шукати адвоката і на директора, на Чернігівський театр, подавати в суд за наклеп", – заявив Пінчук.

У Дніпрі побили актора Миколу Лемешка, були погрози

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.