Вторник, 23 января 2024 05:50

Атака РФ на Київ: число постраждалих зросло, у Святошинському районі в будинку виявили бойову частину ракети

Раніше повідомлялось про одну постраждалу людину. Фото архівне

Унаслiдок ранкової ракетної атаки РФ в Києві постраждали 9 людей, повідомив мер міста Віталій Кличко.

Раніше повідомлялось про одну постраждалу людину.

«Наразі 9 людей постраждали в Соломʼянському та Святошинському районах столиці внаслідок ранкової атаки ворога. 8 людей госпіталізували. Зокрема одному постраждалому медики проводять реанімаційні заходи. А одному, 13-річному хлопцю, надали допомогу на місці», – написав він у телеграмі.

За його словами, у житловому будинку у Святошинському районі в одній із квартир виявили не здетоновану бойову частину ракети – людей евакуйовують із будинку.

Водночас у КМВА заявили, що внаслідок атаки РФ у Києві загинула людина.

«Внаслідок ракетного удару по Києву вже відомо про одну загиблу жінку та чотирьох поранених. Більшість – із мінно-вибуховими травмами», – йдеться у повідомленні в телеграмі. Є пошкодження у чотирьох районах міста.

Вранці по всій Україні оголошувалася повітряна тривога через ракетну небезпеку. Окрім Києва, також відомо про російські удари в Харкові та у Павлограді на Дніпропетровщині, є загиблі та поранені.

Російські військові регулярно обстрілюють території України, які є в досяжності їхніх ракет, безпілотників, артилерії та РСЗВ, – в тому числі і цивільні обʼєкти. Попри наявність доказів, Москва стверджує, що метою цих ударів є лише військова інфраструктура України.

Форум

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.