Пятница, 12 апреля 2024 10:31

Що відомо про Віктора Розового, який ледь не загинув на фронті

Читать на русском

Що відомо про Віктора Розового, який ледь не загинув на фронті

Що відомо про Віктора Розового, який ледь не загинув на фронті

Карʼєрний шлях у ЗСУ воїна 3-ї окремої штурмової бригади та коміка Віктора Розового був затьмарений сексистським скандалом щодо жінок-військових і важким пораненням, про яке напередодні повідомила його дружина. Зараз артист і захисник відновлюється після операції та не виходить на звʼязок.

Проте шанувальники зірки команди "Загорецька Людмила Степанівна" та звичайні вдячні українці бажають йому швидкого і повного одужання.

Початок гумористичної карʼєри

36-річний комік родом зі Львова спершу грав у місцевій команді за збірну "Львівської Політехніки", але після розпаду колективу заснував власну – "Метр сімдесят". Заробивши впізнаваність у рідному місті Лева, він у складі "Загорецької Людмили Степанівни" вирушив на ТБ, а саме – до "Ліги сміху".

Віктор Розовий на сцені Ліги сміху qkxiqdxiqdeihrant

На шоу гумористів чекали перемоги та кубки, а після успіху почалися гастролі. Карʼєру перервало повномасштабне вторгнення Росії.

Служба в ЗСУ

У 2022 році артист добровольцем пішов до війська. Він служить у третій окремій штурмовій бригаді, у складі якої обороняв Київ, воював на Херсонському та Бахмутському напрямках. Він також є медійним обличчям бригади, тому часто зʼявляється на YouTube.

Одного разу такий запис шоу "Двіж" закінчився скандалом. На запитання: "Яким чином жінки могли б допомагати на фронті?" Розовий із насмішкою відповів: "Я промовчу", після чого чоловіки засміялися.

Ситуацію спробував виправити побратим на позивний "Істок", який запевнив, що захисниць цінують та поважають у ЗСУ, а також запропонував їм поплескати. Після цього в розмову вступив гуморист і додав: "А ще поплескати дітям, які воюють, і поплескати псам, які воюють". Інцидент викликав розголос у ЗМІ.

Поранення

21 березня Розовий отримав ускладнене осколкове поранення голови. Це відбулося під час виїзного завдання. Разом із ним у цей складний час була дружина, з якою воїн у березні узаконив стосунки.

Весілля Віктора та Ольги Розових

Бійця близько 200 км везли до медичного закладу, йому знадобилася оперативна допомога нейрохірургів. Зараз він уже перебуває при тямі та поволі відновлюється.

Ольга Мерзлікіна та Віктор Розовий тримаються за руки в лікарні

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.