Воскресенье, 21 апреля 2024 05:55

Зеленський пояснив, чому РФ погрожує Україні ядерним ударом

Читать на русском

Зеленський пояснив, чому РФ погрожує Україні ядерним ударом

Зеленський пояснив , чому РФ погрожує Україні ядерним ударом

Президент Росії прагне відновити СРСР шляхом знищення незалежних країн і народів. Українці, як каже глава держави, не планують опускати руки і капітулювати.

Президент Росії Володимир Путін боїться України, тому й погрожує ядерною зброєю. Таку думку висловив Президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю бразильським ЗМІ.

Російський президент — невпевнена в собі людина. Упевнені в собі глави держав із великою армією і ресурсами не будуть погрожувати світу ядерною зброєю, підкреслив Зеленський.

"Сміливі люди ядерною зброєю не погрожують цивілізації, існуванню Землі, всьому живому. Для мене психотип цього "типу" абсолютно зрозумілий. Розуміючи це, ми повинні стояти міцно на своєму", — окреслив позицію український лідер.

За словами Зеленського, попри втому від великої війни з РФ, українці не планують опускати руки і капітулювати. Віра в Україну, в армію і в себе нікуди не поділася, вважає він.

"Щодо втоми, брехати не буду. Вона є, до цього можна по-різному ставитися, ми всі живі люди. Навіть коли ви йдете на роботу, яку любите, ви все одно ввечері повертаєтеся додому втомленим. Але це не означає, що вранці ви не підете на свою роботу", — додав президент.

Зеленський також сказав, що українці не відмовляться від плану щодо вступу країни в Євросоюз і захисту своїх цінностей. Для Росії, на відміну від України, важливі не люди, а перемоги для Путіна.

"А для Путіна перемога — це відновлення СРСР шляхом знищення інших народів і незалежних країн. Тому Україна нікуди відступати не збирається. У нас є відповідні технології, ми боремося, щоб було постачання від партнерів. Усе дається непросто, ейфорії немає. Але руки ніхто не опускає", — резюмував Зеленський.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.