Суббота, 06 апреля 2024 12:22

На Тайвані кількість жертв унаслідок землетрусу зросла до 13

Читать на русском

На Тайвані кількість жертв унаслідок землетрусу зросла до 13

На Тайвані кількість жертв унаслідок землетрусу зросла до 13

Кількість підтверджених загиблих під час землетрусу на Тайвані зросла до тринадцяти осіб, ще шестеро людей вважаються зниклими безвісти.

Про це повідомляє тайванське інформагентство CNA.

Тіло ще однієї жертви, 21-річної жінки, рятувальники знайшли в національному парку Тароко поблизу міста Хуалянь на східному березі острова, яке найбільше постраждало від стихії. Її особу встановили за ідентифікаційною карткою, яку жінка мала при собі.

 heiukiqquiqdkant

Фото: Kaohsiung search and rescue team

Станом на суботу, через понад 74 години після потужного землетрусу, Центральне метеорологічне управління Тайваню зафіксувало 603 афтершоки, повторні підземні поштовхи, у тому числі 23 магнітудою 5 балів і вище.

Землетрус зрушив з місця великі ділянки земної поверхні, тому зберігається загроза каменепадів і зсувів, що перешкоджає пошуково-рятувальним загонам використовувати важку техніку для розбирання місць обвалів.

За даними оперативного центру, станом на вечір суботи 13 людей загинули, 1145 отримали поранення, 442 заблоковані в різних місцях і шестеро людей вважаються зниклими безвісти.

Як повідомляв Укрінформ, 3 квітня поблизу узбережжя Тайваню стався землетрус. Тайванське агентство з моніторингу землетрусів оцінило його магнітуду в 7,2, а Геологічна служба США – в 7,4.

Цей землетрус став найсильнішим за останні 25 років.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.