Пятница, 05 мая 2023 21:33

Узгоджено з ФСБ: в ялтинському футбольному клубі прикинулися, що Крим "один із найзахищеніших регіонів"

Читать на русском

Узгоджено з ФСБ: в ялтинському футбольному клубі прикинулися, що Крим

Узгоджено з ФСБ: в ялтинському футбольному клубі прикинулися, що Крим "один із найзахищеніших регіонів"

Президент ялтинського "Рубіна" Кирило Шапошников на тлі пожеж на нафтобазах Тамані та Севастополя назвав тимчасово окупований Крим одним із найбезпечніших регіонів Росії.

Функціонер, незважаючи на "дірявість" ППО країни-агресорки, не бачить причин для того, щоб це завадило так званій інтеграції команд з півострова до чемпіонату РФ.

Про це Шапашніков заявив в інтерв’ю виданню "Спорт-Експрес" . Він додав, що "Рубін" готується до вступу в один із дивізіонів російської першості та працює над організацією проведення футбольних матчів, а також назвав Росію "нашою прекрасною країною".

"Крим зараз – один із найзахищеніших та найбезпечніших регіонів нашої країни. Причому як для місцевого населення, так і для приїжджих громадян, наприклад туристів чи відпочиваючих. Безпека під час матчів забезпечується згідно з планом заходів, погодженим із МВС, ФСБ та МНС. Клуб буде робити все можливе, щоб візит приїжджих команд на півострів був максимально комфортним. У нас молода та амбітна адміністрація міста, яка любить свій край та хоче, щоб ім’я Ялти звучало на всю нашу прекрасну країну", – сказав окупант.

Узгоджено з ФСБ: у ялтинському футбольному клубі прикинулися, що Крим

Нафтобаза на Таманнефтегазі (Краснодарський край)

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.