Суббота, 09 марта 2024 20:36

Ситуація на фронті: ворог активізувався на Новопавлівському напрямку, Сили оборони відбили 21 атаку

Читать на русском

Ситуація на фронті: ворог активізувався на Новопавлівському напрямку, Сили оборони відбили 21 атаку

Ситуація на фронті: ворог активізувався на Новопавлівському напрямку, Сили оборони відбили 21 атаку

В Україні протягом доби відбулося 58 бойових зіткнень на всіх фронтових напрямках. Найбільш "гарячою" ділянкою залишається Новопавлівськ, де Сили оборони відбили 21 атаку.

Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ від 9 березня станом на вечір. Як повідомляє командування українських захисників, загалом ворог завдав 3 ракетних та 61 авіаудар по всій країні, а також здійснив 70 обстрілів з РСЗВ.

У свою чергу протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 8 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Ракетні війська завдали ураження 1 району зосередження особового складу, 1 станції радіоелектронної боротьби та 1 засобу протиповітряної оборони противника.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін (ознак формування наступальних угруповань не виявлено). На Сіверському та Слобожанському напрямках противник лише проводить диверсійно-розвідувальну діяльність і нарощує щільність мінних загороджень вздовж кордону.

На Куп’янському напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів. Проте під артилерійським та мінометним вогнем окупантів опинилися понад 10 населених пунктів.

Ворог активізувався на Новопавлівському напрямку: Сили оборони відбили 21 атаку – Генштаб  qkxiqdxiqdeihrant

На Лиманському напрямку нашими воїнами відбито 6 атак противника в районах населених пунктів Терни та Спірне Донецької області, де ворог намагався прорвати оборону наших військ. Від обстрілів постраждали близько 15 населених пунктів.

На Бахмутському напрямку силами оборони відбито 5 атак противника в районах населених пунктів Богданівка, Кліщіївка, Андріївка Донецької області, де ворог намагався покращити своє тактичне положення. Під вогнем опинилося близько 10 населених пунктів.

На Авдіївському напрямку нашими захисниками відбито 11 атак ворога в районах населених пунктів Бердичі, Орлівка, Тоненьке, Первомайське Донецької області. Обстрілів противника зазнали близько 15 населених пунктів.

Ворог активізувався на Новопавлівському напрямку: Сили оборони відбили 21 атаку – Генштаб

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Георгіївки, Новомихайлівки Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, 21 раз намагався прорвати оборону наших військ. Під вогнем загарбників опинились понад 20 населених пунктів.

На Оріхівському напрямку ворог 6 разів атакував позиції наших захисників в районах населених пунктів Роботине та західніше Вербового Запорізької області. Обстрілів зазнали близько 20 населених пунктів.

Ворог активізувався на Новопавлівському напрямку: Сили оборони відбили 21 атаку – Генштаб

У зоні відповідальності ОСУВ "Одеса" на Херсонському напрямку ворог здійснив обстріли по районах понад 20 населених пунктів.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.