Понедельник, 16 октября 2023 21:42

На Черкащині попрощалися з воїном, який загинув у боях на Донеччині: "У вічній тузі – мати, дружина і сини"

Читать на русском

На Черкащині попрощалися з воїном, який загинув у боях на Донеччині:

На Черкащині попрощалися з воїном, який загинув у боях на Донеччині: "У вічній тузі – мати, дружина і сини"

У суботу, 14 жовтня, на Черкащині провели в останню путь загиблого на війні захисника Балаку Сергія Миколайовича. Герой віддав своє життя за нашу незалежність 21 серпня 2023 року під час виконання бойового завдання, перебуваючи в Донецькій області.

Захиснику було 48 років. Про це повідомила Тальнівська міська територіальна громада.

Сергій Балака народився у селі Заліське. Тут пройшли його дитячі та юнацькі роки. Після закінчення сільської школи юнак навчався у Козацькому професійно-технічному училищі.

Після закінчення навчання він служив в армії, з 1993 по 1995 рік, проходячи строкову службу в м. Керч у ВМС Збройних сил України.

У 2015 році Сергій Балака вступив до лав Збройних сил України і служив у зоні антитерористичної операції у складі 101-ї окремої бригади охорони Генерального штабу. Він виконував обов’язки кулеметника та навідника ДШК.

У лютому 2022 року чоловіка мобілізували. Його було призначено на посаду старшого сапера відділення інженерно-саперного взводу військової частини. Під час несення служби Балака був відзначений нагородами, грамотами та подяками.

Захисник України загинув 21 серпня 2023 року під час боїв з російськими окупантами в Донецькій області.

У вічній скорботі залишились – мама Тетяна Михайлівна, сестри Людмила і Любов, дружина Інна Петрівна, сини Денис і Назар.

 qurikzideriqhzant

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.