Пятница, 20 октября 2023 15:12

Нардеп від "Слуги Народу" допомогла сину втікти від мобілізації за кордон

Читать на русском

Нардеп від

Нардеп від "Слуги Народу " допомогла сину втікти від мобілізації за кордон

Син народної депутатки Олени Копанчук, депутат міськради у Рудках на Львівщині, Дмитро Копанчук виїхав за кордон під виглядом супроводу батька-інваліда та додому не повернувся.

Попри діючу заборону виїзду з країни для чоловіків призовного віку минулого року Дмитро Копанчук тричі побував закордоном, і принаймні двічі (24-25 липня і 1-18 серпня) виїжджав як водій-волонтер через систему «Шлях», куди його вносили за клопотанням Хмельницької ОВА

Дмитро Копанчук 1 січня 2023 перетнув у Смільниці українсько-польський кордон на новенькій Toyota Land Cruiser Prado 150, що належить компанії «Гідросвіт», де він є співвласником. Офіційною підставою для виїзду став супровід його батька, 46-річного Володимира Копанчука з другою групою інвалідності, доцента кафедри кримінального права Хмельницького університету управління та права.

7 лютого, батько тим же автомобілем повернувся до України, але разом з Володимиром Федорчуком, ексдепутатом Хмельницької облради та колишнім бізнес-партнером Олени Копанчук.

 qurikzideriqreant

Дмитро Копанчук так і не повернувся. Це прямо суперечить законодавчій вимозі повернутися до країни не пізніше, ніж супроводжувана особа з інвалідністю. Його батьки відмовились коментувати ситуацію.

22-річний Дмитро Копанчук є директором і власником/співвласником принаймні десяти компаній: ТОВ «ЕК Рашівка-Псел», ТОВ «Гірнично-видобувна компанія Подільські кар’єри», ТОВ «Ігуасу», ТОВ «Ера глемпінг», ТОВ «Обзор»,ТОВ «Зелений еко-світ», ТОВ «Гідросвіт», ТОВ «Керуюча енергетична компанія», ТОВ «Рудківська енергетична компанія», АО «Копанчук і партнери»

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.