Пятница, 22 декабря 2023 10:07

"Дорогоцінні барви життя": Ірина Третьяк відкрила виставку картин у готелі "Прем’єр Палац" (ФОТО)

20 грудня відома українська художниця Ірина Третьяк в затишній атмосфері Premier Palace Hotel Kyiv презентувала свої нові картини в межах проєкту ART Corner

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Художниця представила серію картин "Дорогоцінні барви життя". При створенні картин Ірина надихалась мальовничими українськими краєвидами. Всі картини написані в унікальній авторській об’ємній техніці мисткині. Яскраві барви, цікава символіка та оригінальний стиль — кожне полотно має особливу енергетику.

Природа — це життя та натхнення, енергія та здоровʼя. Природа, яка страждала і плакала, була поранена і зцілена, стала жити й буяти барвами, як дорогоцінне каміння. Саме такі асоціації викликає ця серія картин.

— розповідає Ірина Третьяк про створення серії картин "Дорогоцінні барви життя".

Ірина Третьяк постійно долучається до благодійних аукціонів, де її картини продають за рекордні суми. На початку листопада картина "Похорон путіна" продана за 10000 $. З люб`язної згоди власника ця картина також була представлена на виставці.

Вже в день відкриття було продано декілька картин з нової серії і вони поповнять приватні колекції, а деякі — були відібрані галеристами.

На заході відбулася прем’єра кліпу Віктора Павлика з реміксами його хітів, зробленого в колаборації з Іриною Третьяк. Вся увага в кліпі прикута до найвідоміших картин мисткині. Неперевершеним ведучим вечора був Костянтин Корабльов, а особливу музичну атмосферу створював Олександр Сивак – відомий український музикант-саксофоніст, соліст Державного академічного естрадно-симфонічного оркестру України.

Нагадаймо, що чотири картини відомої художниці з Вишгородщини Ірини Третьяк за два дні зібрали на благодійних аукціонах $25500.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.