Вторник, 12 марта 2024 21:30

Невідомі напали на соратника Навального у Вільнюсі

Як написала Кіра Ярмиш у соцмережі X, напад стався біля будинку, де живе Леонід Волков

У столиці Литви Вільнюсі невідомі напали на близького соратника померлого російського опозиціонера Олексія Навального, колишнього начальника мережі його штабів Леоніда Волкова, повідомила Кір Ярмиш, яка була речницею Навального.

За її словами, Волкову «розбили молотком вікно в машині і розпилили в очі сльозогінний газ, після чого нападник почав бити Леоніда молотком. Зараз Леонід перебуває вдома, до нього їде поліція і «швидка».

Як написала Ярмиш у соцмережі X, напад стався біля будинку, де живе Волков.

Фото наслідків нападу оприлюднив ще один соратник Олексія Навального – Іван Жданов. На фото видно, що у Волкова постраждала голова, і в крові – нога.

«Напад стався біля будинку. Били молотком по ногах і зачепили руки», – зазначив Жданов.

16 лютого російська влада повідомила про смерть Олексія Навального в колонії «Полярний вовк» на Ямалі. У висновку про смерть сказано, що він помер від природних причин. Прихильники політика вважають, що опозиційного політика вбили.

Напередодні голосування на виборах президента Росії соратники Навального оголосили про підготовку протестної акції «Полудень проти Путіна». Команда опозиціонера закликала приходити на виборчі дільниці опівдні 17 березня. «Ви можете проголосувати за будь-якого кандидата, окрім Путіна. Ви можете зіпсувати бюлетень. Ви можете написати на ньому: «Навальний», – розповідала про акцію вдова Навального Юлія.

Леонід Волков, розповідаючи про акцію, назвав участь у ній «політичним заповітом Олексія Навального».

Форум

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.