Понедельник, 06 мая 2024 18:39

Чемпіонка ОІ з РФ видала маячню, що США вже не буде через 20 років: "Люди бояться, живуть на межі катастрофи"

Читать на русском

Чемпіонка ОІ з РФ видала маячню, що США вже не буде через 20 років:

Чемпіонка ОІ з РФ видала маячню, що США вже не буде через 20 років: "Люди бояться, живуть на межі катастрофи "

Глава Федерації лижних гонок Росії (ФЛГР) Олена Вяльбе видала феєричну маячню про швидкий розвал Сполучених Штатів Америки. Триразова олімпійська чемпіонка, яка більше 20 років не була в Америці, висловила впевненість у тому, що люди в США "живуть на межі загальної катастрофи".

Про це Вяльбн заявила в інтерв’ю пропагандистському виданню. Поплічниця диктаторського режиму Володимира Путіна повторила традиційні кремлівські наративи про так звані традиційні цінності та загниваючий Захід, де "нічого хорошого немає".

 dqdiqhiqqeihtant

"Років двадцять із лишком тому була останнього разу у США, і здавалося: "Оце круто, і це круто!". А зараз розумію, що там повна д*па. Реально. Спілкуюсь із людьми, хтось ще у 90-ті поїхав. Вони вже живуть на межі загальної катастрофи. Нічого хорошого немає в житті, плюс засилля цих законів про ЛГБТ, трансгендерів тощо. Люди бояться дітей до школи відпускати. Плюс наркоманія, мігранти. Приїжджають реальні головорізи, крадуть, виносять усе поспіль, а влада нічого не може зробити. З іншого боку, добре: років із двадцять ще – і вас уже не буде. Самі себе закопаєте", – сказала Вяльбе.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.