Понедельник, 20 февраля 2023 20:47

Антонівка біля Херсона, передмістя Запоріжжя і Донеччина – влада розповіла про жертви через обстріли РФ

На Херсонщині сьогодні загинуло подружжя, на Донеччині загинула одна людина, ще двоє – поранені (фото ілюстративне)

На Херсонщині російські війська у понеділок завдали вдару по селищу Антонівка, загинуло двоє людей, повідомляє Херсонська обласна військова адміністрація.

Об этом сообщает Политика РУ

«Коли поряд розірвався один із ворожих снарядів, місцеві мешканці, чоловік та дружина, дістали мінно-вибухову травму. Постраждалі загинули на місці», – йдеться у повідомленні.

За повідомленнями, чоловік був співробітником дитячої обласної клінічної лікарні.

На Донеччині через обстріл російських військ загинула одна людина, ще двоє – поранені. Як повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації, обстріляли російські війська село Іванопілля Костянтинівської громади. Також завдали артилерійських ударів по Торецьку, з реактивних систем залпового вогню «Град» обстріляли село Новий Комар, а також били артилерією та ракетою по Авдіївці.

«Від вогню окупантів знищені або пошкоджені житлові будинки, школа, «Пункт незламності», автомобілі, магазини, кав’ярня та приміщення промислових підприємств», – повідомив Кириленко.

Вдарили російські війська у понеділок і по передмістю Запоріжжя. Як повідомив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв, інформація щодо руйнувань та постраждалих наразі уточнюється.

Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних, попри наявність свідчень і доказів цього.

Источник: Роспресс

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.