Пятница, 17 ноября 2023 07:51

Байден підписав закон про тимчасовий бюджет без допомоги Україні

Picture

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Президент США Джо Байден підписав законопроєкт про тимчасове фінансування уряду США. В документі немає допомоги Україні та Ізраїлю. Про це йдеться на сайті Білого дому.

Президент підписав закон Про подальші асигнування та інші розширення 2024 року, який надає федеральним установам асигнування на 2024 фінансовий рік до 19 січня на продовження проєктів, про які йдеться у чотирьох законопроєктах.

Для решти восьми законопроєктів про асигнування фінансування надається до 2 лютого 2024 року, йдеться у повідомленні.

BAGNET нагадує, 15 листопада повідомлялося, що Палата представників США ухвалила законопроєкт спікера Майка Джонсона про тимчасове фінансування уряду. За законопроєкт віддали 336 голосів проти 95, причому 209 голосів належали демократам.

Також 15 листопада за Вашингтоном Сенат США проголосував за закон про тимчасове фінансування уряду та передав документ на підпис президенту Джо Байдену. За законопроєкт віддали 87 голосів “за” та 11 “проти”.

Документ передбачає продовження фінансування роботи урядових програм та відомств, що займаються питаннями сільського господарства, енергетики, військового будівництва, транспорту та житла.

Раніше повідомлялося, що Джо Байден планує передати Конгресу документ щодо військової допомоги Ізраїлю та Україні, а також допомогу країнам Індо-Тихоокеанського регіону на суму у 106 млрд доларів.

Підготував: Сергій Дага

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.