Среда, 22 ноября 2023 11:50

Володимир Зеленський розповів про побачення з дружиною

Читать на русском

Володимир Зеленський розповів про побачення з дружиною

Володимир Зеленський розповів про побачення з дружиною

Сім’я Зеленських вимушено мешкає окремо вже близько двох років.

Президент України Володимир Зеленський відверто розповів, як змінилися його стосунки із дружиною Оленою після початку повномасштабної війни в Україні. В інтерв’ю каналу The Sun Володимир Зеленський зізнався, що частіше став бачитися з дружиною, проте, незважаючи на все, сім’я продовжує жити окремо.

45-річний президент не приховує, що підтримувати стосунки на відстані дуже складно, вони сумують одне за одним, але через безпеку змушені жити окремо.

Зеленський радісно відповів, що зараз бачиться з першої леді значно частіше, ніж це було на початку війни.

Переважно їхні побачення відбуваються на робочих зустрічах та в поїздках, в онлайні під час відеодзвінків, іноді дружина приходить до його кабінету, але переважно з робочих питань.

Зеленський зізнається, що досі життю його сім’ї загрожує небезпека, тому, тільки через ці міркування, вони змушені жити окремо.

Варто зазначити, що й раніше президент не приховував, що у його сім’ї зараз настав складний етап. Після 24 лютого 2022 року Володимир не живе з Оленою та дітьми. Увесь час президент працює на перемогу.

Незважаючи на постійну роботу, дружина Володимира всіляко підтримує його. Зеленський зізнається, що йому важлива підтримка Олени. Їм обом складно, але вони готові пройти цей шлях разом.

Останнім часом світові ЗМІ часто намагаються підловити сім’ю українського президента на поглядах та емоціях одне до одного. Частіше за все Олена Зеленська попадається на сценах ревнощів, проте Володимир усіляко дає зрозуміти, що вона його єдина жінка, яка для нього дуже дорога.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.