Суббота, 02 марта 2024 04:49

Пристаркувата теща депутата Качного роздаровує величезні гроші

Читать на русском

Пристаркувата теща депутата Качного роздаровує величезні гроші

Пристаркувата теща депутата Качного роздаровує величезні гроші

У його колеги Тарасова втік батько-мільйонер.

87-річна теща народного депутата Олександра Качного (на фото) у 2022 році подарувала дочці 6,5 мільйона гривень, проте відповісти, де заробила такі гроші, не змогла. А батько нардепа Олега Тарасова після оголошення у розшук подарував синові 1,7 мільйона гривень, ідеться в розслідуванні Bihus.Info.

Інформацію про дорогий подарунок Качний, який обирався до парламенту від забороненої нині " Опозиційної платформи – За життя ", вніс до своєї декларації за 2022 рік.

Журналістам нардеп заявив, що батьки його дружини продали свою оселю, а ті гроші подарували дочці. Також він додав, що його тесть нібито займався підприємницькою діяльністю, тому "мав можливість мати нерухомість".

Видання наголошує, що незважаючи на "бізнес" і "можливості" теща та тесть нардепа живуть у старій п’ятиповерхівці на київській Дарниці.

Сама 87-річна пенсіонерка заявила, що "дарувати може і більше", бо нібито займалися бізнесом, але на запитання, яким саме відповіла, що все життя була бухгалтером і попросила більше її не турбувати.

Цінні подарунки від батька журналісти знайшли й у декларації нардепа від " Слуги народу " Олега Тарасова. Він зазначив, що у 2022 році його батько – Сергій Тарасов – подарував йому 8,5 мільйона гривень.

Сергій Тарасов – бізнесмен із Кіровоградщини, власник агрохолдингу I&U GROUP, раніше відомого як "Агроспецсервіс", який займається вирощуванням та продажем зернових та олійних культур, тому, ймовірно, він міг робити такі подарунки.

Цікавим у цій справі є те, що з січня 2024 року Тарасов-старший перебуває у розшуку, ймовірно, через справу про рейдерські схеми з держземлями Кіровоградської області, в якій фігурує I&U GROUP.

Журналісти наголошують, що навіть після оголошення в розшук, нардеп Олег Тарасов декларував подарунки від батька: 26 січня – 200 тисяч гривень, 6 лютого – 875 тисяч гривень, 16 лютого – 300 тисяч гривень, 23 лютого – ще майже 400 тисяч гривень.

Сам депутат заявив, що отримані кошти було зараховано за безготівковим рахунком, а всі податки сплачено. На запитання, чи не заарештовано ці гроші в рамках кримінального провадження, нардеп сказав, що не знає.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.