Суббота, 02 марта 2024 13:13

У Франції упіймали викрадача сумки з планами безпеки на ОІ-2024

Читать на русском

У Франції упіймали викрадача сумки з планами безпеки на ОІ-2024

У Франції упіймали викрадача сумки з планами безпеки на ОІ-2024

Чоловік, якого підозрюють у крадіжці сумки інженера міста Парижа в потязі на Північному вокзалі Парижа, був засуджений до 7 місяців ув’язнення.

Про це повідомляє канал BFMTV.

Кримінальний суд видав проти нього ордер на арешт.

Його судили за звинуваченням у крадіжці, вчиненій у транспортному засобі, що використовується для перевезення пасажирів, приховуванні майна, отриманого в результаті крадіжки, і відмові надати свій телефонний код судовим органам.

Він був затриманий 29 лютого слідчими регіональної транспортної безпеки (SRT). Підозрюваний, марокканської національності, вже відомий поліції за крадіжки багажу на Північному вокзалі.

Викрадена сумка інженера з паризької мерії була знайдена, але без його комп’ютера та USB-носіїв.

Цей випадок викликав великий ажіотаж після того, як джерело в поліції повідомило, що в цій сумці був комп’ютер і два USB-носії, на яких зберігалися плани безпеки Паризьких Олімпійських ігор, розроблені паризькою муніципальною поліцією.

"Важливо уточнити, що цей комп’ютер містив лише нотатки, пов’язані з дорожнім рухом у Парижі під час Олімпійських ігор, а не з чутливими пристроями безпеки", – зазначила наступного дня після крадіжки паризька прокуратура, яка розпочала розслідування.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.