Пятница, 05 апреля 2024 14:18

ОСУВ «Хортиця» спростувало інформацію про війська РФ у Часовому Яру

Український військовослужбовець біля зруйнованої будівлі у місті Часів Яр у Донецькій області, Україна, 5 березня 2024 року

Оперативно-стратегічне угруповання військ «Хортиця» Збройних сил України заперечило з інформацію з російських медіа про те, що армія РФ увійшла в місто Часів Яр на Донеччині , повідомили військові 5 квітня у телеграмі.

Речник ОСУВ «Хортиця» Андрій Задубінний зауважив, що ситуація у місті важка, тривають бої, але російських військ там немає.

Раніше російське державне інформаційне агентство «РИА Новости» поширило інформацію, що російським військам до Часового Яру залишається півкілометра, а частина сил РФ уже в передмісті.

5 квітня аналітики українського ресурсу Deep State повідомили, що війська РФ зайшли у крайні будинки міста. Аналітики вказали, що росіяни штурмували багатоповерхівки в місті, але там їм не вдалося закріпитися.

25 березня Інститут вивчення війни у своєму звіті зазначив, що російські війська наближаються до околиць Часового Яру Донецької області, але навряд чи може статися оточення або захоплення міста в найближчі місяці.

Форум

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.