Среда, 10 апреля 2024 06:49

У Тернополі забудовник вкрав у людей 3,8 мільйона гривень

Читать на русском

У Тернополі забудовник вкрав у людей 3,8 мільйона гривень

У Тернополі забудовник вкрав у людей 3,8 мільйона гривень

Тернопільський суд виніс вирок директору місцевої будівельної компанії, що збирала гроші на будівництво житлового фонду, але не завершила будівництво. Чоловіка визнали винним у розтраті понад 3,8 млн грн і засудили до 12 років за ґратами.

Як повідомили у пресслужбі Офісу Генерального прокурора, у 2006-2007 роках між директором будівельної компанії та довірителями були укладені договори про пайову участь у фонді фінансування будівництва житлового будинку по вул. Галицькій, що мало бути здано в експлуатацію у ІІІ кварталі 2008 року. Але, як виявилося, будівництво так і не було завершене, оскільки гроші, що носили вкладники, пішли на зведення інших приміщень.

Забудовника з Тернополя засудили до 12 років ув’язнення queiqxeihuirkant

Загалом забудовник привласнив 3,8 млн₴ Таким чином прокурор вимагав, аби його визнали винним у зловживанні службовим становищем (ч. 5 ст. 191 КК України) і покарали позбавленням волі на термін у 12 років з позбавленням права обіймати посади пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій строком на 2 роки та з конфіскацією всього майна, що є у його власності.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.