Пятница, 19 апреля 2024 16:09

У Раді анонсували кадрові зміни в уряді Шмигаля

шмигаль

Верховна Рада наступного тижня розгляне питання кадрових змін у Кабінеті Міністрів .

Про це перший заступник керівника Комітету ВР з питань податкової та митної політики, народний депутат від фракції "Голос" Ярослав Железняк повідомив у Telegram.

"Наступний тиждень буде пленарний... і кадровий. Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням", – написав депутат.

Железняк наголосив, що остаточного переліку кадрових рішень наразі немає. Проте за його оцінками, може йтися про зміну трьох-чотирьох міністрів (включно з віцепремʼєрами), генпрокурора та звільнення членів Рахункової палати.

"Плюс до цього, треба буде зробити певні переміщення на ці відкриті вакансії серед теж наявних міністрів. Хоча не факт, що всі призначення відбудуться саме на наступному тижні. Ще раз, остаточного рішення по конкретним прізвищам немає... Але точно якийсь кадровий пакет буде", – підсумував депутат.

Як повідомлялося, серед останніх кадрових рішень в уряді на початку лютого Верховна Рада підтримала відставку міністерки у справах ветеранів України Юлії Лапутіної.

Автор: Михайло Орлюк

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.