Понедельник, 13 мая 2024 11:11

У більшості громад Київщини школи завершать навчальний рік до 31 травня

У більшості громад Київщини школи завершать навчальний рік до 31 травня

У 66 громадах Київщини свято Останнього дзвоника відбудеться до 31 травня, але окремі освітні заклади у деяких громадах завершать навчання до 7 та 14 червня

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу КОВА

У Київській області освітнім закладам рекомендовано не проводити гучних масових заходів з нагоди завершення навчального року та випускних вечорів.

У цьому навчальному році на Київщині функціонувало 620 шкіл. 97% закладів освіти мали змогу працювати в очному та змішаному форматі. Цьогоріч в області майже 58 тис випускників. Свої перші свідоцтва про початкову освіту отримають 23,7 тис учнів 4 класу. Навчання в 9 класі завершують 22,9 тис. школярів, в 11 класі – 11,3 тис. учнів.

У закладах освіти триває набір до 1 класів. Планується відкрити 990 перших класів, де будуть навчатися понад 20,6 тисяч першокласників. Прогнозовано у 10 класах продовжать навчання 13 тисяч учнів.

Нагадаймо, що на Київщині цьогоріч будуть працювати 62 екзаменаційних центри, де випускники складатимуть Національний мультипредметний тест — для участі вже зареєструвалися понад 16 тис учасників.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.