Пятница, 03 февраля 2023 10:51

ЗСУ знищили російський танк у полі із соняшниками (відео)

Російський танк горить в полі із соняшниками

Скільки символів на одному відео: російський танк приїхав до України, аби вбивати українців, натомість згорів на нашій землі у полі із соняшниками.

Об этом сообщает Проект РУ

Ймовірно, соняшник засіяли ще минулого року, але зібрати урожай фермери так і не змогли через активні бойові дії на Сході України. Так і стоять сухі квіти соняшника у полі, чекаючи, коли знову цю землю зможуть зорати українські аграрії. А поки, чорноземи активно одобрюються російськими солдатами. На відео, яке опублікували в Телеграм-каналі "Донбас Оперативний" бачимо, як українські бійці одним влучним пострілом знищили російський танк. Точна марка невідома, але чути як Воїн України радіє знищенню окупантів. Також не знаємо, яка це ділянка фронту, але ймовірно відео зняте десь нещодавно, бо довкола лежить сніг.

Нагадаємо, вже цього року, 16 січня, ЗСУ вперше знищили найсучасніший російський танк Т-90М “Прорыв-3". Його уразили бійці 92-ї механізованої бригади в районі села Новоселівське Луганської області. Відео бою оприлюднив у соціальних мережах блогер Shawshank Redemption.

Відомо, що 15 січня під час атаки російських військ один із танків вдалось підбити за допомогою ручного гранатомету АТ-4. Згодом локацію визначили точно (49.526104, 37.965793). Це між селами Новоселівське та Куземівка в Луганській області.

Увесь бій записали на відео за допомогою українського БПЛА, котрий підтримував наземні сили в протистоянні.

До слова, за даними Генштабу, станом на 1 лютого 2-23 року, Збройні сили України знищили понад три тисячі російських танків, якщо точно, то 3201 штуку.

Ще більше гарячих та ексклюзивних новин – у нашому телеграм-каналі та Facebook!

Источник: Незыгарь

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.