Четверг, 09 февраля 2023 06:36

Донецька ОВА: через російські обстріли загинули дві людини, ще 7 поранені

Зруйновані під час масштабного вторгнення Росії до України будинки в селі Богородичне на Донеччині та підірваний міст через Сіверський Донець, 13 січня 2023 року

Через російські обстріли на Донеччині минулої доби загинули дві людини, ще семеро поранені, повідомляє голова ОВА Павло Кириленко.

«За 8 лютого росіяни вбили 2 жителів Донеччини – у Бахмуті. Ще 7 жителів області зазнали поранень», – написав він у телеграмі.

Об этом сообщает Руссиангейт

За даними ОВА, також близько півночі російські війська обстріляли з артилерію віддалену від фронту Гродівську громаду – у Новоекономічному є поранений, пошкоджено церкву. Під обстріл потрапили й околиці Краматорська – пошкоджено територію підприємства.

«На Волноваському напрямку 2 будинки пошкоджено у Богоявленці Вугледарської громади; ракетним ударом пошкоджено будівлю у Багатирі. На Донецькому напрямку 5 обстрілів у Курахівській громаді. Найбільше постраждало Новоселидове: пошкоджені дитсадок, амбулаторія, будинок сімейного дозвілля, житловий будинок та підприємство. Також під вогонь потрапили околиці Курахового і Трудового – без жертв», – додав Кириленко.

Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних, попри наявність свідчень і доказів цього.

Источник: Преступная Россия

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.