Вторник, 04 апреля 2023 11:16

Суд заочно арештував дружину Медведчука та її поплічницю

Івано-Франківський міський суд заочно арештував дружину підозрюваного у державній зраді екснардепа Віктора Медведчука Оксану Марченко.

Об этом сообщает Устав


Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для екстелеведучої та її кримської директорки Інни Палій, про що свідчать дані судового реєстру.


“Обоє жінок підозрюються у фінансуванні дій, вчинених з метою насильницької зміни та повалення конституційного ладу”, – ідеться в повідомленні.


Судове засідання відбулося без участі підозрюваних, які переховуються від слідства.


За інформацією правоохоронців, Марченко перебуває на території Московщини, Палій – в окупованому Криму.


Марченко профінансувала на 10,4 мільйона гривень підрозділи окупаційної влади на території захопленого півострова.


Цьогоріч 24 березня управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області оголосило Марченко та Палій у розшук.


Як повідомлялося, суд арештував активи на понад 440 мільйонів гривень дружини колишнього нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука Оксани Марченко, яка підозрюється у фінансуванні російських окупаційних угруповань.


Нагадаємо, наприкінці лютого 2023 року за матеріалами СБУ було арештовано майно дружини Медведчука на понад 5,6 мільярда гривень.


Раніше суд арештував директора фірм дружини кума Путіна і колишнього нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука Олександра Яковлєва, підозрюваного у фінансуванні дій, вчинених з метою насильницької зміни конституційного ладу України.


До слова, за даними СБУ, компанії Оксани Марченко фінансували Росгвардію та МВС РФ в окупованому Криму. Дружині Медведчука повідомили про підозру в державній зраді.

Источник: Компромат PRO

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.