Среда, 24 мая 2023 06:59

Артилеристи показали, як знищують ворожий "Град"

Читать на русском

Артилеристи показали, як знищують ворожий

Артилеристи показали, як знищують ворожий "Град"

Українські захисники щодня знищують російських окупантів та мінусують ворожу техніку. Втрати армії країни-агресора зростають стрімкими темпами.

Про це свідчить відео, на якому показано роботу українських артилеристів. Ролик оприлюднив Генштаб ЗСУ на своїй сторінці у "Фейсбуці" .

Артилеристи показали, як знищують ворожий

На кадрах бійці 128-ї окремої гірничо-штурмової Закарпатської бригади показали знищення ворожої реактивної системи залпового вогню "Град".

"Знищення російської установки БМ-21 "Град" артилеристами 128-ї окремої гірничо-штурмової Закарпатської бригади", – йдеться у повідомленні.

Самі бійці з гумором прокоментували свою роботу: "У такий сонячний день град зовсім недоречний, особливо російський. Тому закарпатські мольфари вирішили трохи підкоригувати погоду".

Артилеристи показали, як знищують ворожий

Окрім самої установки, воїни ліквідували й кілька окупантів. Ті намагалися втекти, але вибух виявився швидшим, ніж військові злочинці РФ.

Зазначимо, підрозділи Сил оборони України протягом 22 травня ліквідували на фронті 480 окупантів та збили у небі російського "Крокодила". Загалом за добу було знищено 111 одиниць техніки та озброєння армії РФ.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.