Среда, 10 января 2024 21:32

Пушилін "злив" інформацію, "кадировці" провели операцію, а окупований Донецьк залишився без яєць

Читать на русском

Пушилін

Пушилін "злив" інформацію, " кадировці " провели операцію, а окупований Донецьк залишився без яєць

На окупованій Донеччині Пушилін та Кадиров зірвали урочистий приїзд першого заступника глави адміністрації президента Росії Сергія Кирієнка та залишили донеччан без дешевих яєць.

За інформацією ТГ-каналу "Кремлівська Табакерка", кілька тижнів тому стався "випадковий випадок", про який стало відомо тільки зараз.

Сергій Кирієнко перед нещодавнім відвідуванням окупованого Донецька вирішив зробити мешканцям міста подарунок. Для цього напередодні Нового Року та Різдва відправили 5 фур з яйцями, які мали реалізувати населенню за низькими цінами. Кирієнко був зацікавлений, щоб про цей жест дізнався президент. Проте акція закінчилася фіаско, пише автор паблика.

Караван із фур з яйцями на шляху до Донецька перехопили "кадировці". Глава Чечні Рамзан Кадиров також має проблему з яйцями в регіоні і шукає всілякі способи, щоб забезпечити Чечню.

У виданні зазначають, що курирував операцію із захоплення яєць Апті Алаудінов. Що показово — частину «затрофеєних» яєць передали чеченцям, які потребують, через фонд матері Кадирова.

"Пікантності цієї історії додає той факт, що про конвою знало дуже обмежену кількість осіб. На жаль, практика перехоплення яєць зараз буває все частіше, саме тому люди Кирієнко повідомили про караван із фур тільки Пушиліну та кільком його людям. Через кілька тижнів внутрішніх розслідувань, зіставивши факти, у Кирієнка впевнені – фури з яйцями кадировцям «злив» Пушилін. Кирієнко вже думає над покаранням і для Пушиліна, і для Кадирова».

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.