Понедельник, 15 июля 2024 08:12

Вранці війська РФ атакували Херсонщину, медики борються за життя пораненого чоловіка – ОВА

Наслідки російських обстрілів у селі Хрещенівка, Херсонська область, Україна, 6 липня 2024 року. Фото ілюстративне

Російські військові вранці 15 липня атакували Херсонську область. Унаслідок обстрілів поранено двох цивільних у Садовому та Кізомисі, повідомила обласна військова адміністрація.

«Ворог вдарив з безпілотника по цивільній автівці у Кізомисі. Через це тяжкі травми дістав 71-річний місцевий житель. У нього діагностували вибухову травму та поранення голови. Чоловіка шпиталізували, медики борються за його життя», – йдеться у повідомленні.

Також, за даними ОВА, у селі Садове окупанти атакували житловий будинок, внаслідок чого постраждала 70-річна жінка. Вона зазнала вибухової травми та поранення ноги.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики та водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари, як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.