Пятница, 10 марта 2023 15:54

У Києві відбулося прощання із загиблим Героєм України "Да Вінчі": вшанувати прийшли Зеленський, Залужний, Резніков та Буданов (ФОТО, ВІДЕО)

У Києві відбулося прощання із загиблим Героєм України "Да Вінчі": вшанувати прийшли Зеленський, Залужний, Резніков та Буданов (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні, 10 березня, у Києві попрощалися із Героєм України командиром спецпідрозділу "Вовки Да Вінчі" Дмитром Коцюбайлом із позивним "Да Вінчі"

Об этом сообщает База компромата

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Офіс Президента України.

У Михайлівському Золотоверхому соборі відбулася заупокійна панахида за загиблим військовим, до храму на богослужіння прийшли кількасот людей. Після заупокійної панахиди розпочалася церемонія прощання із "Да Вінчі" на Майдані Незалежності, де зібралися тисячі українців.

Церемонію прощання із Героєм України Дмитром Коцюбайлом відвідали президент Володимир Зеленський, головнокомандувач Валерій Залужний, міністр оборони Олексій Резніков, очільник ГУР Кирило Буданов та прем’єрка Фінляндії Санна Марін, яка перебуває із візитом у Києві.

Валерій Залужний сказав:

Я мав до нього почуття, як батько. Але видно, що не зовсім я хороший батько. Це важко, брате. В нас було з тобою багацько планів. І багато мрій, які ми реалізовували. Ми не просто помстимося за тебе. Ми обовязково переможемо. Спи спокійно, друже...

Президент України передав матері загиблого військовослужбовця Оксані Коцюбайло відзнаку "Хрест бойових заслуг", якої її сина удостоєно посмертно.

Володимир Зеленський та Прем’єр-міністр Фінляндії Санна Марін також поклали квіти до Стіни пам’яті загиблих за Україну, що біля Михайлівського Золотоверхого собору та ушанували пам’ять захисників хвилиною мовчання.

Нагадаємо, що у Києві попрощалися із загиблим в авіатрощі у Броварах керівництвом МВС.




Источник: Проект РУ

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.