Среда, 24 мая 2023 09:14

Пісня, яку ніхто не буде слухати! Емма Антонюк виклала те, що було за кадром

Пісня, яку ніхто не буде слухати! Емма Антонюк виклала те, що було за кадром

Випуск був присвячений трагедії депортації кримських татар, їхньому життю, побуту і культурі . Інтерв’ю зібрало 67 850 переглядів за 4 дні.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Emma Antoniuk (@emmocean)

Проте, це точно не Іво Бобул, якого дивилися набагато активніше і обговорюють до цього часу. Він випадково дав каналу сплеск небаченої популярності, а собі створив привід для мемів, жартів та солдаутів на місяці вперед.

Емма ж отримала багато критики, через те що намагалася тягнути до себе у студію людей, чиї погляди та робота далекі від цінностей, які розділяє її аудиторія. І, як бачимо, відреагувала. Після перформансу Бобула – жодної неоднозначної персони і треш-контенту. Письменники Макс Кідрук та Ілларіон Павлюк, військова Марія Берлінська, культурна блогерка Софія Безверха. Нема до кого причепитися.

Проте кількість переглядів на каналі сильно зменшилася. Якщо відео з Бобулом-Фаріон-Суботою набирали близько 500 тисяч переглядів, то письменники Кідрук та Павлюк — 138 і 184 тисяч, а блогерка Безверха 156 тисяч. І шквалу хайпу та критики у соцмережах не було. З одного боку — ефект вже не той. З іншого – все одно достойна кількість переглядів.

Чудово, що Емма бере до уваги зауваження та сприймає критику. Одне з найпопулярніших відео — з авторкою топового тікток-блогу про секс-просвітництво Анастасією Забелою зібрало 262 тисячі за два тижні. Схожі за змістом відео з експертами були популярними і у, скажімо, Раміни. Ідеальний баланс — набрати переглядів і не ганятися за хайпом.

Перше відео на каналі «Це Ніхто Не Буде Дивитися» — інтерв’ю з культурологинею Маріам Найєм про українську літературу, кризу ідентичності, іслам в українському муспільстві. Воно зібрало 334 тисяч переглядів. Чудовий показник для українського контенту і приклад того, як розмова з відомою лише у вузьких колах, але цікавою людиною, може викликати інтерес в аудиторії.

Але обкладинка цього відео каже: «Чим я гірша українка, ніж Фаріон?». Метод добре працює, тому можна просто запрошувати пристойних гостей на серйозні розмови, але вводити постійну рубрику «Розмови про пані Ірину».

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.