Пятница, 01 марта 2024 10:36

Мільйонер Ярославськй переоформив частину бізнесу в Україні на свого топменеджера

ярославский

Колишній генеральний директор DCH Артем Александров став власником низки компаній, які раніше належали бізнесмену Олександру Ярославському.

Про це свідчать дані на сайті Антимонопольного комітету, передає Liga.net.

Зокрема, Александров у вересні 2023 року став власником ТОВ "Консалт Система", а в листопаді – власником ТОВ "Ді Сі Ейч Тауер", які раніше були записані на компанії Ярославського. Обидві угоди були проведені без дозволу органів Антимонопольного комітету.

З початку 2024 року на Александрова були перереєстровані ще принаймні три компанії Ярославського: ТОВ "ГА Проєкт", ТОВ "Хаб Солюшинз" і ТОВ "Харків Трактор Інжиніринг".

Артем Александров – багаторічний топменеджер Ярославського, у 2008-2013 роках dsy був директором його холдингу DCH. За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, на нього оформлений харківський готель Kharkiv Palace. Крім того, він на паритетних засадах з британцем Майклом Боттчером володіє казино в цьому готелі.

Як повідомлялося, бізнесмен Олександр Ярославський після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну обіцяв продати свою яхту Kaiser вартістю $50 млн, а гроші від продажу передати на відновлення Харкова, однак поки що не дотримав слова на елітному судні досі катається його дружина з подругами.

У 2021 році Forbes оцінив статки Ярославського у $820 млн, тоді він посів 9-те місце у списку найбагатших людей України.

Автор: Михайло Орлюк

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.