Четверг, 21 марта 2024 13:39

Сирський зустрівся з головою Військового комітету НАТО: йшлося про потреби ЗСУ і ситуацію на фронті

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський провів зустріч із головою військового комітету НАТО адміралом Робом Бауером

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський провів зустріч із головою Військового комітету НАТО адміралом Робом Бауером.

За словами Сирського у фейсбуці, однією із тем розмови стали «головні потреби українських захисників».

Головнокомандувач ЗСУ також розповів, що поінформував Бауера про ситуацію на полі бою.

«Обговорили головні потреби сил оборони України. Ключові пріоритети – боєприпаси та протиповітряна оборона», – додав генерал.

Він зазначив, що подякував колегам з НАТО за «всебічну та послідовну підтримку України».

Після зустрічі учасники вшанували біля Стіни пам’яті воїнів, які загинули за Україну, зазначив Сирський.

Раніше, виступаючи на Київському безпековому форумі 21 березня, Бауер наголосив, що Україна має перемоги у війні з Росією за допомогою Заходу.

У січні голова Військового комітету НАТО, нідерландський адмірал Роб Бауер заявляв, що альянс потребує «трансформації підходу до ведення війни». Згодом він додав, що Захід повинен готуватися до «всеосяжної війни» з Росією.

В останні тижні західні лідери висловлюють тривогу у зв’язку із ситуацією на фронті в Україні, оскільки українські сили, які намагаються стримувати російські війська, відчувають брак боєприпасів, а американський пакет військової допомоги Києву на суму в 60 мільярдів доларів досі не ухвалений Конгресом.

Форум

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.