Среда, 17 апреля 2024 13:48

Нерухомість вже не модно: депутат Табалов вклав мільйон у годинники

Андрій Табалов, скріншот: Youtube

Депутат Кропивницької міської ради від партії "Наш край" Андрій Табалов задекларував, що у 2023 році він придбав дві пари годинників... загальною вартістю майже 1 мільйон гривень. Про це повідомляє видання " Слідство .Інфо".

Зокрема, народний обранець придбав годинник Rolex за 408,5 тисяч гривень та модель Patek Philippe вартістю понад півмільйона гривень. Таким чином, депутат значно розширив свою колекцію, яка вже включала годинник від відомих брендів, таких як Richard Mille, Omega і Hublot.

Андрій Табалов, скріншот: Youtube

Андрій Табалов, скріншот: Youtube

У коментарі журналістам Андрій Табалов пояснив, що, купуючи дорогий годинник, він зберігає свої кошти на тлі високої інфляції.

"Податки з доходів сплачую у повному обсязі, тому вважаю, що морально сьогодні багато працювати, чесно заробляти, мати можливість інвестувати та допомагати ЗСУ", — зазначає він.

Не лише Андрій Табалов, а й його дружина Ксенія також є володаркою дорогих ювелірних прикрас. Зокрема, у неї є золотий годинник від Rolex вартістю 542,7 тисяч гривень, від Chopard дві пари, а також колекція дорогих кілець, сумочок і шуб.

Андрій Табалов, скріншот: Youtube

Андрій Табалов, скріншот: Youtube

Дружина депутата має відкритий ФОП, основним напрямком діяльності є ресторанний бізнес. Крім того, Андрій Табалов також задекларував позашляховик Toyota Land Cruiser 200. Раніше у його власності були позашляховик Range Rover Sport 2019 та старенький Chevrolet Aveo, придбані ще до повномасштабного вторгнення.

Нагадаймо, Bentley і Rolls-Royce на українських номерах у Європі ганьблять країну: всі обурені розкішшю наших мажорів.

Як повідомляв "Знай.uа", українцям дали спосіб вгамувати корупційні апетити податкової: що треба робити

Знай.ua писав, щурі бігу закінчилися: нардеп-утікач Онищенко отримав 15 років в’язниці

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.