Пятница, 26 апреля 2024 12:13

В РФ повідомили про смерть ключового свідка у справі фігуристки Валієвої

Читать на русском

В РФ повідомили про смерть ключового свідка у справі фігуристки Валієвої

В РФ повідомили про смерть ключового свідка у справі фігуристки Валієвої

Російська фігуристка Євгенія Медведєва розкрила нові деталі допінгової справи навколо Каміли Валієвої, яка була дискваліфікована за вживання заборонених речовин під час Олімпіади-2022. Представники РФ спочатку посилалися на те, що препарат потрапив до організму юної спортсменки через десерт, який їй приготував дідусь.

За словами Медведєвої, родич Валієвої помер невдовзі після Ігор у Пекіні. Нібито з цієї причини російська сторона не спромоглася довести версію про ненавмисне застосування допінгу фігуристкою. При цьому у рішенні Спортивного арбітражного суду в Лозанні (CAS) не йдеться про смерть чоловіка.

"Дідуся не стало невдовзі після Олімпіади, він пішов із життя", – сказала Медведєва в інтерв’ю YouTube-каналу "Каток".

Це висловлювання дворазової олімпійської віцечемпіонки викликав бурхливу реакцію у вболівальників. Читачі порталу Sports.ru наголосили, що представники російського фігурного катання безглуздо намагаються виправдати черговий допінг-скандал.

"Нісенітниця якась. Або ж мова про реального дідуся, а не про Соловйова – інакше було б зазначено в протоколах CAS", "А раніше не можна було сказати? Ще рік почекали б", "Гебня замітає сліди!", "Кінці у воду", "Дуже зручно", "Та гаразд. Усі його бачили на відкритті Ігор майбутнього", – пишуть у коментарях, натякаючи на появу Валієвої в компанії диктатора Володимира Путіна.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.