Четверг, 11 июля 2024 21:01

У США розпочався судовий процес у справі актора Алека Болдуїна

Читать на русском
У США розпочався судовий процес у справі актора Алека Болдуїна
У США розпочався судовий процес у справі актора Алека Болдуїна

Його звинувачують у ненавмисному вбивстві.

Звинувачення наполягає на тому, що на знімальному майданчику фільму «Іржа» актор Алек Болдуїн «кардинально порушив правила поводження зі зброєю».

Інцидент стався ще восени 2021 року у місті Санта-Фе (штат Нью-Мексико). Під час зйомок чергової сцени Болдуїн випадково вистрілив із реквізитного пістолета — куля потрапила до оператора Галини Хатчінс, вона померла на місці.

Судовий процес розпочався з питання про те, чи ставився актор досить серйозно до заходів безпеки на знімальному майданчику. Сам Болдуїн був присутній на засіданні, проте великого інтересу до процесу не виявив.

Я думаю, якщо він покаже свої почуття та визнає помилки, це йому дуже допоможе,
— Прокоментував ситуацію адвокат Бен Чу в інтерв’ю виданню Law & Crime.

Проте за все засідання актор навіть не подивився на присяжних — натомість він уткнувся в мобільний телефон і щось розглядав у ньому, доки адвокат Алекс Спіро не попросив його прибрати пристрій. Окрім того, на суді Болдуїн позіхав, навіть не закриваючи рота рукою, закочував очі та дивився в стелю.

Болдуїну в разі, якщо його визнають винним, загрожує 18 місяців ув’язнення. На першому засіданні представник прокуратури заявив, що актор «попередньо не перевірив зброю і діяв із нею безрозсудно». Сам Болдуїн стверджує, що не натискав на курок револьвера.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.