суббота21 сентября 2024
gipoteza.net

«БожеВільні»: втеча з психв'язниці

20:51 23-08-2024
«БожеВільні»: втеча з психв'язниці

18 липня у рамках XV Одеського кінофестивалю відбулася українська прем’єра історичної драми "БожеВільні", дебютної повнометражної роботи режисера Дениса Тарасова. Фільм, що вже отримав визнання на міжнародних кінофорумах, порушує тему каральної радянської психіатрії, поєднуючи гостросюжетний трилер із глибоким соціальним контекстом. Незважаючи на успішну фестивальну історію, авторка сценарію Ксенія Заставська зазначає, що стрічка може виявитися складною для широкого глядача. Прокат "БожеВільних" стартує 17 жовтня.

Текстову версію читайте тут. Автор — Андрій Кокотюха.

Також рекомендуємо: Подкаст «Медіуми» від Детектора медіа. В ньому Наталка Соколенко та Вадим Міський виступають посередниками між світом медіа та споживачами інформації й розбирають історії в які нас втягує медіаіндустрія.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog’a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись